Модульні виробничі підприємства "під ключ" для м'ясопереробної промисловості, перероблення риби та крабових.
Скотобійні та м'ясопереробні підприємства продуктивністю від 500 кг до 20 000 кг на добу для забою та перероблення:
- Свиней
- Крупного рогатого скота
- Мелкого рогатого скота
- Оленів і дичини
- Страусів
Рибальські підприємства продуктивністю від 500 кг до 25 000 кг на добу для перероблення, заморожування та складання свіжої та замороженої риби та крабових:
- Пресноводних риб
- Морських риб
- Раків і ракоподібних
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Kometos |
| Країна виробник | Фінляндія |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте






Відправка з 13 травня 2026