Спеціалізоване обладнання для дефростації риби, ікри та морепродуктів.
Процес дефростації можливий як для відкритого, так і для упакованого в тару продукту.
Технологія розморожування використовує теплове обладнання, спрямований потік повітря, холодильне обладнання та вологу.
Камера укомплектована посиленою системою зволоження
Дефростаційна камера виготовлена з розробленого та схваленого для застосування в харчовій промисловості ST-сендвіч-елемента.
ST-сендвіч-елемент — це панелі, покриті пластиком водостійкого полістирольного ізолятора, що несе.
Габарити продумані так, щоб можна було розмістити два дефростери між опорними колонами, встановленими зі стандартним кроком 6 м.
До початку та після завершення процесу дефростації сировини в камері зберігає стабільну температуру відповідно до заданої програми.
Камеру можна використовувати як холодильний або морозильний склад (min -8 °C)
Завдяки цьому камеру можна звільняти в будь-якому зручному для виробництва темпі, водночас вироби зберігатимуть необхідну температуру.
Як опція можливе вироблення дефростера з нагрівачами, що використовують наявні на підприємстві теплоносія, як-от пара, гліколь тощо.
Можливий варіант контейнерного виконання, а також постачання комплексу обладнання для наявного приміщення замовника.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Kometos |
| Призначення обладнання | для риби |
| Країна виробник | Фінляндія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Температура дефростації, З | -20...+2 |
| Габаритні розміри д*ш*в, мм | 5940*2800*3100 |
| Напруга, В | 380 |
| Підключення стислого повітря | R 1/2", 2,8 bar |
| Продуктивність | 2400-3600 кг/цикл |
| Підключення води | R 1/2", 4 bar |
| Максимальний струм, А | 125 |
- Ціна: Ціну уточнюйте






Відправка з 14 грудня 2025