Дефростаційна камера для харчових продуктів, продуктивністю від 300 кг до 600 кг. Ідеальне рішення для невеликих харчових виробництв, супермаркетів.
Дефростаційна камера FINNCOLD MT-M(F)
Призначення:
Для дефростації харчових продуктів. Використовує повітряно-крапельний принцип відтавання в потоці обертового повітря вентиляторами та напрямними. Процес контролюється логічним керуванням. Логіка також контролює температуру всередині камери та у виробі, а також вологість.
Результат:
Рівномірно розморожена високоякісна сировина з низькими експлуатаційними витратами та мінімальними втратами у вазі.
Переваги:
— Можливість керованої дефростації м'яса, риби, олії, овочів та інших продуктів.
- Мінімальні втрати у вазі забезпечують швидку окупність інвестицій
- Рівномірність температури, розкидання — не більш ніж 1 0З
- Висока гігієна процесу, використання обертового повітря
- Має функції холодильного та морозильного зберігання
- Проста та зрозуміла програма, функція таймерного ввімкнення
- Система контролю вологості та РС-моніторинг із можливістю записування архіву.
Застосування:
- Підприємства харчової промисловості.
- Продавольні магазини та супермаркети.
- Промислові кухні.
- Ресторани.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Kometos |
| Призначення обладнання | для риби |
| Країна виробник | Фінляндія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Температура дефростації, З | -20...-2 |
| Габаритні розміри д*ш*в, мм | 1800*1500*2800 |
| Напруга, В | 380 |
| Підключення стислого повітря | R 1/2", 2,8 bar |
| Продуктивність | 500-600 кг/цикл |
| Підключення води | R 1/2", 4 bar |
| Максимальний струм, А | 36 |
- Ціна: Ціну уточнюйте



Відправка з 13 січня 2026