Спеціалізоване обладнання для дефростації м'яса, птиці.
Процес дефростації можливий як для відкритого, так і для упакованого в тару продукту.
Технологія розморожування використовує теплове обладнання, спрямований потік повітря, холодильне обладнання та вологу.
Дефростаційна камера виготовлена з розробленого та схваленого для застосування в харчовій промисловості ST-сендвіч-елемента.
ST-сендвіч-елемент — це панелі, покриті пластиком водостійкого полістирольного ізолятора, що несе.
Габарити продумані так, щоб можна було розмістити два дефростери між опорними колонами, встановленими зі стандартним кроком 6 м.
До початку та після завершення процесу дефростації сировини в камері зберігає стабільну температуру відповідно до заданої програми.
Камеру можна використовувати як холодильний або морозильний склад (min -8 °C)
Завдяки цьому камеру можна звільняти в будь-якому зручному для виробництва темпі, водночас вироби зберігатимуть необхідну температуру.
Як опція можливе вироблення дефростера з нагрівачами, що використовують наявні на підприємстві теплоносія, як-от пара, гліколь тощо.
Можливий варіант контейнерного виконання, а також постачання комплексу обладнання для наявного приміщення замовника.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Kometos |
Призначення обладнання | для м'яса |
Країна виробник | Фінляндія |
Користувацькі характеристики | |
Температура дефростації, З | -20...+2 |
Габаритні розміри д*ш*в, мм | 5940*2800*3100 |
Напруга, В | 380 |
Підключення стислого повітря | R 1/2", 2,8 bar |
Продуктивність | 3600-5400 кг/цикл |
Підключення води | R 1/2", 4 bar |
Максимальний струм, А | 125 |
- Ціна: Ціну уточнюйте