Камера керованого охолодження FINNCOLD SF-1000 розроблена для швидкого підморожування м'яса та ковбасних виробів. Результат — зниження втрат під час слайсування та найкраща якість виробів завдяки тоншому нарізуванню.
Система логіки FINNCOLD керує процесом підморожування, спираючись на показання датчиків температури в камері та всередині підморозжуваного продукту.
Керований процес охолодження FINNCOLD використовує реверсивну систему циркуляції повітря, у якій спеціальні повітроводи рівномірно розподіляють потік повітря в камері. Програмовна логіка дає змогу охолоджувати вироби строго до необхідної температури, наприклад до -3 °C.
Продуктивність підморожування FINNCOLD становить від 500 до 1000 кг, залежно від продукту. Камера комплектується власним холодильним обладнанням, але може бути використана й наявна аміачна або фреонова система на підприємстві замовника.
Переваги камер підморожування й охолодження FINNCOLD:
- швидкий і гігієнічний процес охолодження
- програмовна логіка гарантує результат для різних продуктів
- численні функції, включно з таймером
- простота в експлуатації
Основні | |
---|---|
Виробник | Kometos |
Країна виробник | Фінляндія |
- Ціна: Ціну уточнюйте